Κατηγορίες

DUROSTICK D-16 HYDROSTOP 500 ml

DUROSTICK D-16 HYDROSTOP 500 ml
DUROSTICK D-16 HYDROSTOP 500 ml DUROSTICK D-16 HYDROSTOP 500 ml
Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-16 HYDROSTOP
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 7,50€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Διαφανές υγρό εμποτισμού, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικανότητα (micro technology). Κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση και την προστασία των αρμόστοκων των πλακιδίων, από την υγρασία και τον πάγο.

Η αόρατη προστασία που προσφέρει το DUROSTICK D-16 στην επιφάνεια των αρμών δεν επηρεάζει το χρωματισμό τους και αποτρέπει την αλλοίωση του χρώματος από το συχνό καθαρισμό λεκέδων όπως καφές, κρασί, αναψυκτικά, λάδια, μελάνι, ρύπους κατοικίδιων ζώων, λάσπες κ.ά.

Οι αρμοί που παρουσιάζουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές, λόγω υψηλής θερμοκρασίας ή παγετού, στεγανοποιούνται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η απορρόφηση υγρασίας και νερού, με δύο επιστρώσεις D-16.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το D-16 προστατεύει τους αρμόστοκους αποτελεσματικά από την έκκριση αλάτων, που δημιουργούνται λόγω της απορρόφησης υγρασίας στους αρμούς. Η εύχρηστη συσκευασία του διευκολύνει την εφαρμογή, σε αρμούς πλακιδίων, γρανιτών, φυσικών ή τεχνητών πετρών καθώς και σε αρμούς υαλότουβλων. Η χρήση του συνιστάται 20 ημέρες τουλάχιστον μετα την αρμολόγηση των πλακιδίων.

ΧΡΗΣΗ

1. Προετοιμασία εφαρμογής

Καθαρίζουμε επιμελώς με βρεγμένο σφουγγάρι τους αρμούς. Αν είναι έντονα λεκιασμένοι, συνιστάται η χρήση του βιοδιασπώμενου καθαριστικού BIOCLEAN της DUROSTICK (για αρμούς πλακιδίων). Εάν υπάρχουν οικοδομικά κατάλοιπα, χρησιμοποιούμε ΟΞΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ της DUROSTICK (μετά την παρέλευση τουλάχιστον 20 ημερών από την αρμολόγηση). Αφού ανακινήσουμε το D-16, τρυπάμε με μία καρφίτσα το πάνω μέρος στο ρουξούνι του δοχείου. Δεν κόβουμε με μαχαίρι ή ψαλίδι, διότι έτσι δεν ελέγχεται η ροή του κατά την εφαρμογή.

2. Εφαρμογή

Πιέζουμε ελαφρά το δοχείο, επιτρέποντας τη ροή όσης ποσότητας χρειάζεται για να καλυφθεί ο αρμός. Η επόμενη επίστρωση εφαρμόζεται όσο η πρώτη παραμένει νωπή. Τυχόν υπολείμματα κατά την εφαρμογή καθαρίζονται με ασετόν.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

1 lt/25-50 m² ανά στρώση, ανάλογα με τις διαστάσεις των πλακιδίων.

constructed by: Romanos Nianios