Κατηγορίες

SurfaPore W

SurfaPore W
Κωδικός Προϊόντος: SurfaPore W
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 17,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* ΛΙΤΡΑ:

Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Υδατο/Ελαιοαπωθητικό Συντηρητικό Ξύλου

Το SurfaPore W είναι ένας συνδυασμός ενεργών συστατικών που απωθεί το νερό και τους ελαιώδεις λεκέδες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα έντομα, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή στο σκεύρωμα και διαστατική σταθερότητα ακόμα και στα πιο υγρά περιβάλλοντα.  

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPore W είναι υγρό προϊόν υδατικής βάσης, ώστε να συντηρεί τις απορροφητικές, ξύλινες επιφάνειες. Βασική του ιδιότητα είναι η αδιαβροχοποίηση του ξύλου, ώστε να εξασφαλιστεί η διαστατική του σταθερότητα και η προστασία του κατά της αποσύνθεσης. Ταυτόχρονα με τον αποκλεισμό του νερού επιτυγχάνεται και αποτελεσματική ελαιοπροστασία. Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σαν πρόσθετο (αραιωμένο 10%) σε pressure treatment για να προστατέψει το ξύλο (θάλαμος συμπίεσης - αποσυμπίεσης ξυλείας). Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά βερνίκια, η χρήση του SurfaPore W δεν αλλάζει ορατά την επιφάνεια εφαρμογής και δεν μπλοκάρει τους πόρους, επιτρέποντάς της να διατηρήσει την φυσική της αναπνοή. Το SurfaPore W περιέχει φαρμακευτικές ουσίες για την καταπολέμηση των ξυλοφάγων εντόμων.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απορροφητικά Ξύλα σε: έπιπλα, ξυλεία κήπου, πέργκολες, decks, αποβάθρες, φράκτες, προσόψεις και υποστηλώματα οροφών.

 

 

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το SurfaPore W εφαρμόζεται σε φυσική, απορροφητική ξυλεία. Σε περίπτωση που υπάρχει παλαιότερη επικάλυψη, βερνίκι ή φιλμ, απομακρύνετε πριν την εφαρμογή. Συνιστάται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Προϊόν έτοιμο για χρήση. Δεν αραιώνεται. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Με πινέλο ή βούρτσα ή ρολό ή ψεκαστικό καλύπτουμε με SurfaPore W. Πλήρης αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές ξύλινες επιφάνειες, επανεφαρμόστε μέσα σε 2 ώρες. Θερμοκρασία εφαρμογής 10-35oC.

Καλυπτικότητα: 8-10 m² ανά λίτρο προϊόντος, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.

Επαναβαφή: Η χρήση χρωμάτων ή βερνικιών ξύλου μετά την εφαρμογή του SurfaPore W μπορεί να επηρεάσει την απόχρωση ή την πρόσφυση τους. Εφαρμόστε δοκιμαστικά 72 ώρες μετά την εφαρμογή του SurfaPore W.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Πλαστικά Δοχεία
1L
4L
30L
 
constructed by: Romanos Nianios